روزنوشت های جانبازی

دست نوشته های یک جانباز وبگرد

روزنوشت های جانبازی

دست نوشته های یک جانباز وبگرد

اولین مجمع عمومی انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان

اولین مجمع عمومی انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان برگزار می شود.

 

بگزارش روابط عمومی انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان، اولین مجمع عمومی انجمن جانبازان نخاعی ایرانیان در روز جمعه 1389/5/8 با شرکت اعضای انجمن برگزار می گردد.

بر اساس این گزارش ، در این مجمع پس از شنیدن گزارش کار یکسال گذشته انجمن و ارائه گزارش بازرس انجمن، برای انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره انجمن انتخابات انجام خواهد گرفت

آدرس:

شهرک غرب خ ایران زمین اول گلستان جنوبی تالار سبز  ساعت 9/30 الی  13

 

در همین رابطه بخوانید:

 

حسین اسرافیلی در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
نظرات 2 + ارسال نظر
ali4470 یکشنبه 10 مرداد‌ماه سال 1389 ساعت 05:31 ب.ظ

واگذاری املاک بنیاد شهید به فرزندان شاهد
همه امکانات متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان‌ها و واحدهای متبوع و وابسته، بر اساس اولویت‌های تنظیمی در اختیار فرزندان شاهد و ایثارگر قرار می‌گیرد .
ایلنا: املاک مسکونی، تجاری و خدماتی متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه به صورت مزایده به فرزندان شاهد و ایثارگر واجد شرایط واگذار می‌شود.

املاک بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه با انجام تشریفات مزایده به فرزندان شاهد و ایثارگر واگذار می شود و در صورتی که در بین این عزیزان، داوطلب یا متقاضی موجود نباشد به صورت مزایده به افراد عادی واگذار می شود تا از محل درآمد حاصل به جامعه شاهد و ایثارگر خدمت رسانی شود.

بر اساس این گزارش، همه امکانات متعلق به بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان‌ها و واحدهای متبوع و وابسته، هرچند اندک و ناچیز باید بر اساس اولویت‌های تنظیمی در اختیار فرزندان شاهد و ایثارگر قرار گیرد و از آنجا که همه املاک مسکونی، تجاری و خدماتی نیز مشمول این سیاست کلی است

[ بدون نام ] یکشنبه 10 مرداد‌ماه سال 1389 ساعت 06:23 ب.ظ


سلام علیکم
احتراما، از آنجاییکه در نحوه رفتار مابین سربازان جانباز دوران دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی با بسیجیان و سربازان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نوعی دوگانگی توسط دستگاههای متولی از جمله سازمان بیمه و بازنشستگی نیروهای مسلح و بنیاد شهید و امور ایثارگران وجود دارد و این رفتار دوگانه اداری ناشی از برداشتها و تفسیرهای متفاوت از برخی مواد قانونی نیروهای مسلح می باشد، ذیلا گزارشی از قوانین موجود جهت استحضار و بررسی تقدیم می گردد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با توجه به ماده 53 قانون وظیفه و 198 ق–م–ا– س، خود با سربازان و بسیجیان جمعی که در دوران دفاع مقدس به افتخار جانبازی نائل شده اند، رفتاری مشابه با سربازان آجا بعمل آورد و آنان را تحت پوشش سازمان بیمه و بازنشستگی نیروهای مسلح قرار دهد.
به طوری که، ارتش ج – ا – ا با استفاده از ماده 153 و بند ج ماده 108 خود تقریبا تمام آزادگان خود و اکثریت جانبازان سرباز خود را مشمول بند ج نموده و از طریق ساتا برای آنان حقوقی معادل کادر ثابت همتراز ایجاد نموده است.
این رفتار دوگانه در نیروهای مسلح اعتراضاتی را در پی داشت تا اینکه سپاه مبالغی را تحت عنوان کمک معیشت به برخی از این عزیزان یا راسا و یا توسط ساتا پرداخت نمود.
سایر جانبازان بسیجی و سرباز سپاه خواستار اقدامی مشابه اقدام آجا می باشندو اعتقاد دارند در کشور و نیروهای مسلح افراد دارای یک شرایط کاملا مساوی دارای حقوقی کاملا یکسان می باشند و با استناد به بند نهم اصل سوم قانون اساسی خواستار رفع تبعیض ناروا و رفتاری عادلانه هستند.
اقداماتی از سال 1380 در جهت این تبعیض توسط سپاه بعمل آمد. گردش کاری توسط ستاد کل به محضر فرماندهی معظم کل قوا تقدیم شد که متاسفانه پیشنهادات ارائه شده به محضر معظم له اصلا مناسب نبود و به نوعی صورت مسئله را مشکل تر نمود. در پیشنهاد اول آنان، تعمیم ماده 153 قانون آجا به سپاه شده بود در حالی که توجه نشده بود که ماده 153 آجا عینا در ماده 171 سپاه نیز وجود دارد و به پیشنهاد (بند ب) این عزیزان اصلاح ماده 190 بود که اگر غرض این بود اصلا نیازی به گردش کار وجود نداشت و با توجه به اینکه اصل این قانون توسط مقّنن تصویب شده بود علی القاعده اصلاح آن نیز فرایند خاص خود را می طلبد. علی ایحال این موضوع علی رغم ابلاغ مقام معظم فرماندهی کل قوا در کش و قوس ستاد کل و دولت و وزارت دفاع در رفت و آمد می باشد و هیچ نتیجه ای حاصل نشد.
جلسات متعددی در مکانهای مختلف برگزار شد ولی متاسفانه به دلیل پراکندگی موضوعات و زمان کم جلسه هیچ کدام از جلسات درون سپاه و یا دولت و مجلس به سرانجام نرسید. علت اصلی این مقاومت پنهان که ظاهرا ماده 190 ق – م – ا – س میباشد ولی در اصل بار مالی ناشی از اجرا و اقدامی مشابه آجا در سپاه برای دولت و ساتا می باشد کاملا قابل درک و فهم می باشد ولی آیا هر کدام از علتهای ظاهر و پنهان این رفتار توجیهی برای رفتار دوگانه در نظام مقدس ج – ا – ا – می باشد؟!
به نظر می رسد اینکه این مشکل از طریق لایحه اصلاح ماده 190 یا پیش بینی آن در لایحه طرح جامع خدمات رسانی به ایثارگران قابل حل شدن است وعده …………….. بیش نمی باشد و حل این وضعیت که ادامه آن می تواند تبعات منفی سنگینی برای نیروهای مسلح و ایجاد مشکلات اجتماعی و امنیتی پیش بینی نشده ای را بدنبال داشته باشد باید با الویت و به فوریت حل شود. انتظار می رود برای رفع این معضل با توجه به سوابق موضوع که تصویر برخی از آنان به پیوست تقدیم می گردد، اقدام عاجلی توسط مسئولین مربوط در سطح دولت و مجلس و نیروهای مسلح بعمل آید.





دوست عزیز لطفا مشخصات خود را برای ارسال کن تا بتوانیم از مطالب شما استفاده کنیم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد